Sztárblogger

Sztárblogger. Véleménnyílvánítás saját szájíz szerint. Trollkodni ér, de nem érdemes, inkább mond el, hogy Te hogy gondolod :)

Ugye szeretsz?

Friss topikok

  • Oldm4n: Similis simili gaudet. A "barátai" csak magukat minősítették, s lehet, kaszálták el egy életre (Gá... (2011.09.09. 09:53) Stohl és az 5 hónap All-Inclusive
  • Gery.Greyhound: @Sztárblogger: Nem :) Ugyan én viszem tovább a Trollforgatót, de az okostelefonos poszt nem az én ... (2011.08.30. 10:26) Az Apple és az Android user

A mi lányaink nem kurvák!

2011.08.30. 10:00 | Sztárblogger | Szólj hozzá!

A Velvet megírta a minap, hogy Éden Szandrát 3 órán keresztül faggatták a rendőrségen a dubai útjával kapcsolatban és ahogy nyilatkozta, Ő odakint nem feküdt le pénzért senkivel. Értitek. Ez olyan, hogy én a munkahelyemen évente 10 napot ledolgozok ingyen, pont a legnívósabb, legjobban tejelő munkákat csinálom free-be, pusztán azért, hogy erkölcsileg magasabb szintre emelkedjek. Szandra sem tett mást, simán kiment egy marék homok tetejére nyaralni repcsivel, ahol a magyar proli még egy szódavizet sem tud kifizetni. Jól érezte magát, egy-két sejkkel összegabalyodott, aztán hazajött. Mi sem csináltunk volna máshogy, nem? Ha Szandra ennyire jó fej, akkor otthon fel sem töröm a malacot mielőtt átjön, max utána, hogy rendeljünk magunknak egy pizzát - elismerésként, meg a felét úgyis kifizeti.

No de nem kell Dubai-ig mennünk, hogy furcsa, érdekes, megdöbbentő és igen elszomorító dolgokat lássunk a "lányainkról". Az egyik legjobb példa erre Kedves Ferenc úr, akiről nem tudom eldönteni, hogy egy igazi winner, vagy kicsiny országunk egyik legostobább "férfija". Azért "férfi" mert egy igazi férfi nem a pénzzel hódít, hanem a szövegével, a bigájával vagy azzal, hogy lebaltáz mindenkit a környéken és csak Ő marad játékban. Gondolom Ferenc is ezek közül válogatott az érdemek felmutatásában, amikor megszerezte magának Bódi Szilvit Sylvit és Debreczeni Zitát, aki akkora, de akkora smucig, hogy még mostanra sem volt képes rendberakatni a melleit, amikor lássuk be, minden harmadik magyar anya szilikonnal rohangál és azt kér karácsonyra. Zita bizonyára rákkuttatásra, a SETI programra vagy állatmenhelyekre költi a pénzt és ezért minden tisztelet kijár Neki. De nem?

A legjobb arc a piacon - mert ahogy látjuk ehhez a párkapcsolatosdihoz képest a KGST egy óvodai csere-bere program volt - nem más, mint Zimány Linda, aki anno úgy kezdte, mint a magyar britni spricc és a V-Tech-es Kefírrel dugatta lopta be magát a köztudatba, persze indult X szépségversenyen is. Köszi. Azóta megvolt Neki Zentai "milettahajaddal" Márk, szerintem Brasch Bence is mert Twitteren nagyon kurva jó haverok voltak egy időben, aztán valaki szólt neki, hogy ideje lenne kicsit mélyebbre nyúlni a zsebekben zippzárakban, ki is kötött a póker-guru Kaló Dénesnél (akinek Bódi Sylvi is megvolt...), de Döni 1,5 év után úgy kirakta Lindát, ahogy én 2 nap után tettem volna, így szegény Zimánynak Dzsudzsák Balázsig kellett rohannia, aki akkoriban még nem játszott a halacskánál, de az új szerződés biztos erősebbre fonta a kapcsolatukat (jajj, izgi, hogy Bódi Sylvinek Dzsudzsi is megvolt!)

Keleti Györgyi sima kirándulásokat szervezett, VV Gigi azért ment Dubaiba, hogy homokot gyűjtsön a szegény gyerekek akváriumába, a legmenőbb társkereső oldalak meg azért vannak tele prostikkal, mert az igaz szerelmet keresik. A mi lányaink tehát nem kurvák. Ááá, dehogy.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr343188354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: nők sajnálatos
süti beállítások módosítása