Sztárblogger

Sztárblogger. Véleménnyílvánítás saját szájíz szerint. Trollkodni ér, de nem érdemes, inkább mond el, hogy Te hogy gondolod :)

Ugye szeretsz?

Friss topikok

  • Oldm4n: Similis simili gaudet. A "barátai" csak magukat minősítették, s lehet, kaszálták el egy életre (Gá... (2011.09.09. 09:53) Stohl és az 5 hónap All-Inclusive
  • Gery.Greyhound: @Sztárblogger: Nem :) Ugyan én viszem tovább a Trollforgatót, de az okostelefonos poszt nem az én ... (2011.08.30. 10:26) Az Apple és az Android user

Stohl és az 5 hónap All-Inclusive

2011.09.06. 14:42 | Sztárblogger | 3 komment

Ma is bebizonyosodott, hogy itthon mindent megcsinálhatsz, ha nagyon gazdag, vagy  közismert vagy. Stohl 10 hónapot kapott azért, amiért normális országokban egy életre elkaszálják az embert és a társadalom mészárszékére terelik. Itthon ez persze nem így van, 10 hónap all-inclusive ellátás, de ha nem tetszik 5 hónap múlva ki lehet jönni, csak jól kell viselkedni, de majd Buci elszínészkedi azt is, aztán valamelyik haver részegen, meg benarkózva hazaviszi kocsival, halál nyugodtan, mert most már azért látszik, hogy ez mennyibe kerül: semmibe.

A magyar igazságszolgáltatás tehát fordítottan arányosan működik az elkövetett bűnnel szemben: Minél nagyobb gazságot csinálsz, annál kisebb a büntetés. Hallottam olyan sztoriról, amikor a bolti lopáson kapott néni férje kapott infarktust és hunyt el a felesége előállításánál és más is biztos tudna pitiáner ügyekért kiszabott több éves letöltendő büntetésekről mesélni (kommentekbe jöhetnek). Ha viszont milliárdokat lopsz, emberi életeket teszel tönkre, akkor épp'hogy csak ki nem tüntetnek.

Ha jól tudom Norvégiában ha részegen ülsz kocsiba, automatikusan emberölési kísérlet miatt felelsz a bíróságon. Ahhoz, hogy nálunk is így legyen, még sokat kell fejlődni. Meg el kell telnie 5 hónapnak. Meg Stohlnak fel kell rántania egy csíkot 7 hónap múlva, benyomni egy csavaros kiflit, aztán telibe kapni K. Pál-t megint. Talán úgy összejön az egy év. Felfüggesztett. A legjobb persze az, hogy egy félig gyilkos, drogfüggő, alkoholista, hazug közellenség fog 5 hónap múlva megint ránk vigyorogni a TV képernyőjén. Mert megérdemli. Megérdemeljük.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztarblogger.blog.hu/api/trackback/id/tr293206643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GatyaPityu 2011.09.06. 16:39:56

És az is nagy szégyen, hogy az ország érdemes, kiváló, Kossuth-, és egyéb díjas művészei teljes mellszélességgel állnak ki a visszaeső drogfüggő, italos állapotban volán elő ülő színész mellett, sajnáltatják, siratják, mintha valami áldozat lenne.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2011.09.07. 10:01:32

@Atro: Igen. "A barát így is barát". Hát, még szerencse, hogy nekem nincsenek ilyen barátaim :)

Oldm4n 2011.09.09. 09:53:38

Similis simili gaudet. A "barátai" csak magukat minősítették, s lehet, kaszálták el egy életre (Gálvölgyi mindenképpen!) azzal, hogy egy ilyen mocskos szardarabbal vállaltak erkölcsi közösséget. S ha nem tetszik a postom - Legközelebb a te anyádat, apádat, fiadat, lányodat, testvéredet ölje meg ez az undorító mocskos féreg. Abból talán megérted majd miért született a komment.
De legyen - Öt hónap, de úgy, olyan körülmények között, amit én találok ki neki. Öt hónap nagyon hosszú idő tud ám lenni, ha valaki pokollá akarja tenni az életedet...
Címkék: stohl botrányos
süti beállítások módosítása